Om Vmek AS

Vmek AS ble grunnlagt i 2019 og har i løpet av kort tid etablert seg som en solid aktør i markedet for sveisetjenester. Vår kjernevirksomhet strekker seg bredt, fra kraftutbygging og byggebransjen til landbruk og anleggsprosjekter. Vi tar på oss oppdrag for både bedrifter og privatpersoner, med fokus på kvalitet og kundetilfredshet.

Vårt mål er å være din førstevalgs leverandør, og vi jobber målrettet for å oppnå dette gjennom løsningsorientert tilnærming og service av toppklasse. Med et erfaringsrikt team tilgjengelig, legger vi stor vekt på nøyaktighet og pålitelighet i vårt arbeid, enten det gjelder sveis, reparasjoner eller montasje.

Vi hos Vmek er stolte av vårt håndverk og den tilliten våre kunder viser oss ved å velge våre tjenester. Det motiverer oss til kontinuerlig å søke etter forbedringer og nye måter å tjene våre kunder på best mulig måte.

Som selskap ser vi frem til å ta fatt på nye prosjekter og bygge videre på de solide relasjonene vi har etablert. Vi er her for å hjelpe deg med å realisere dine prosjekter og sikre at sluttresultatet overgår forventningene.

Sertifiseringer

NS-EN 1090
iso 3832
Godkjent lærerbedrift

Ansatte

Trond

Trond Vangskåsen

Daglig leder

Vebjørn Vangskåsen

Faglig leder

Per Jørgen

Per Jørgen Jamtvoll

Sveiser og montør

Per Gunnar

Per Gunnar Westvold

Sveiser og montør

Even

Even Vangskåsen

Sveiser og montør

Martin

Martin Svendsen

Mekaniker

Joakim

Joakim Østgårdseggen

Sveiser og student